Facebook
Google Plus
Skype
Добре дошли в www.lema.bg
Свържете се с нас: 02 492 2002    

about-usЛема Трейдинг ЕООД е създадена през 1998 година и е специализирана в областта на телекомуникационните услуги и инженеринг. Фирмата предлага цялостни решения при системите за мълниезащита, заземяване и защита от пренапрежение, както и решения в областта на локалните мрежи и междумрежовите комуникации, електронни системи за сигурност, структурни кабелни системи, безжични и сателитни комуникации.

Лема Трейдинг ЕООД непрекъснато се стреми към развитие на предлаганите услуги и продукти, така че да удовлетвори изискванията на клиента, да допълни експертния си опит и да отговори на предизвикателствата на динамичния пазар.

От 2012 година Лема Трейдинг ЕООД е партньор и представител за България на Elemko S.A. - Гърция, компания с 38 - годишен опит и една от лидерите в Европа в областта на системите за мълниезащита, заземяване и защита от пренапрежение.

ELEMKO S.A. притежава собствена производствена база и изпитвателна лаборатория за високо напрежение за научни изследвания и изпитвания, свързани основно с мълниезащитата и защитата от пренапрежение. Компанията има дългогодишно сътрудничество с изследователски лаборатории, университети и компании в Гърция, Франция, Белгия, Швейцария, САЩ и Великобритания.

С цел повишаване компетенциите и професионалните знания на колектива, както и запознаване с иновативните продукти в бранша, всяка година техническият екип на „Лема Трейдинг“ ЕООД участва в семинари и обучения на фирмата производител ELEMKO S.A.

about-us-2

Инженерите на “Лема Трейдинг” ЕООД винаги са на Ваше разположение, за изпълнението както на всяко техническо изискване, така и за избора на най- доброто финансово решение с високо качество. Фирмата се стреми към запазване инвестициите на своите клиенти, чрез гарантиране на качествени услуги. „Лема Трейдинг“ ЕООД притежава интегрирана система за управление на качеството, здравословните и безопасни условия на труд, околната среда и сигурност на информацията съгласно изискванията на стандартите ISO 9001:2008, ISO 14001:2004, OHSAS 18001:2007, ISO 27001:2013 и публикация на НАТО AQAP 2110.

„Лема Трейдинг“ ЕООД е вписана в Централния професионален регистър на строителя при Камарата на строителите в България за изпълнение на строежи от първа група- от трета до пета категория, съгласно чл. 5, ал. 6 от ПРВВЦПРС и за изпълнение на строежи от пета група - отделни видове СМР, съгласно позиция 45 „Строителство“ на НКИД.

В „Лема Трейдинг“ ЕООД има сертифицирани и действащи две регистратури за обработка и съхранение на класифицирана информация до нива „Секретно“ и „NATO SECRET“. Служителите на „Лема Трейдинг“ ЕООД притежават сертификати за достъп до класифицирана информация с нива „Секретно“ и „NATO SECRET“.

  • AQA

  • ISO

  • ISO

  • ISO

  • ISO

  • ISO

  • ISO

  • ISO

Свържете се с нас

Адрес:
Бул. „Проф. Цв. Лазаров“ №33, ет. 1
1592 София, България
Тел.:
02/ 492 20 02
Моб.:
0882 446 656
Факс.:
02/ 979 15 19
Е-мейл:
Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Карта

map